Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Yritys

Rengasrealisointi on Lapin Kumi Oy:n aputoiminimi jota käytetään verkkokauppamme markkinointinimenä. Lapin Kumi Oy on vuodesta 1947 asti toiminut Suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva rengasliikeketju.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lapin Kumi Oy. Myymme tuotteita Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta rengasrealisointi.fi ostoskorin kautta

tai soittamalla numeroon 0400158144

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

- Laskun loppusumman

- Tilatut tuotteet

- Toimituskulut

Maksutavat

Jousto Lasku tai Osamaksu

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Voit tarkistaa voimassa olevat maksuehdot www.jousto.com

Collector Lasku/Osamaksu Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 2000 €:n saakka. Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä: Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/ Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, HiFix Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Normaalisti lähetämme tuotteet 1-5 arkipäivän kuluessa laskun maksamisesta. Jos tuote on varastosta/maahantuojalta loppu tai sitä ei muuten saada toimitettua kohtuullisessa ajassa, niin otamme yhteyttä. Verkkokauppamme saldot päivittyvät tunnin välein. Mikäli sama tuote on myyty useampaan kertaan toimitetaan se ensimmäiselle ostajalle ja otamme muihin yhteyttä. Tällaisissa tapauksissa tarjoamme ensisijaisesti vastaavaa tuotetta sisälle. Erätuotteissa emme pysty takaamaan samaa hintaa uusille erille.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitukseen käytämme ensisijaisesti Schenkeriä ja toissijaisesti Matkahuoltoa. Yli 200€ ALV tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Alle 200€ ostoksista perimme 15€ rahtilisän.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli kyseessä on kasattuna toimitettu rengas&vannepaketti ja palautuksen syy ei ole ko.paketin sopimattomuus autoon veloitamme rengaspaketin kasauksesta ja purkamisesta johtuvia kuluja 120€ ALV24% sarja. Kaikista palautuksista on sovittava asiakaspalvelumme kanssa. Palautukset tehdään Matkahuollon kautta ja palautusrahdin maksaa lähettäjä. Emme vastaa palautuksista syntyvistä välillisistä kustannuksista.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

· Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

· Pankkitilinumerosi

· Kopio verkkokaupan tilausvahvistuksesta

PAKKAA TAVARAT HUOLELLA. Mikäli tuotteet vaurioituvat palautuksen aikana puutteellisen pakkauksen takia emme voi tehdä palautusta.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Otathan huomioon että maksunvälittäjän palautusaika on 5-10 vuorokautta..

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen Myynti@rengasrealisointi.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Tarkista tuotteet huolella ennen rahtikirjan kuittaamista. Kaikista kuljetuksista syntyneistä jäljistä tulee olla merkintä rahtikijassa ja ottaa meihin välittömästä yhteyttä.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä toimituskuluja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lapin Kumi Oy pidättää oikeuden purkaa kaupan hinnoitteluvirheen takia.

Lapin Kumi Oy Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Riitatapaukset

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Lisätietoja kuluttajariitalautakunnan sivuilta www.kuluttajariita.fi